Kuntosalipalvelut

Fitclubin kuntosalilaitteet ovat tarkkaan valikoituja laatuyksilöitä maailman parhailta laitevalmistajilta. Kaikkia päälaitteita on valittu salillemme kaksin kappalein kahdelta eri valmistajalta, tavoitteenamme monipuolisuuden kautta tarjota kaikille soveltuvat laitteet.

Laitesijoittelu on luotu treenaamisen helppoutta silmällä pitäen, jonka vuoksi mm. treenialueemme ovat tarkasti rajattuna eri kerroksiin; alimmasta kerroksesta löytyy selkä- ja jalkalaitteet, keskimmäisestä kerroksesta rinta-, olkapää- ja käsilaitteet sekä ylimmästä kerroksesta kaikki cardiolaitteet sekä verryttely-/lämmittelytila.

Käsipainoja meillä on yhdestä kilosta jopa kuuteenkymmeneen kiloon saakka (1-10 kg painot kilon välein sekä 12,5-60 kg painot 2,5 kilon välein).


Valmistajat


Hammer Strength

Figure Fitclub on virallinen Hammer Strength training center. Hammer Strength-laitteet sopivat niin huippu-urheilijoille kuin harrastelijoillekin. Jokainen Hammerin laitteita käyttävä hyötyy niiden erinomaisesta biomekaanisesta designista. Maailman parhaaksi valitut hihnavetoiset pakkalaitteet ovat valmistettu myäs naispuolisia käyttäjiä silmällä pitäen, sillä ne ovat helppokäyttöisiä ja tehokkaita tasaisen vastuksen ansiosta. Laitteet löytyvät pakkalaitteina sekä levypainokuormitteisina.

Laitevalikoimastamme läytyy Hammer Strengthin selkälaitteet sekä useammasta työntökulmasta rinta- ja olkapäälaitteet, sekä eristävät ojentaja- ja hauislaiteet että pakallinen vatsalaite.


Precor

Precorin Icaria sarja on suunniteltu vaativaan kuntosaliharjoitteluun. Laitteet on ominaisuuksiltaan laadukkaita ja kestäviä.

Salillamme on Precorin jalka-, pakara- ja selkälaitteet, sekä yläkropalle suunnitellut laitteet ja taljat. Cardiolaitteet on pääosin Precorin valmistamia; kuntopyörät (kahta eri mallia), juoksumatot, crosstrainerit sekä soutulaite.


Star Trac

Star Tracin kuntosalilaitesarja tarjoaa erinomaisen toiminnallisuuden sekä korostaa erityisesti laitteiden käytön turvallisuutta. Laitevalmistaja panostaa erityisesti laitteiden eristävyyteen harjoittelussa.

Star Tracin laadukkaat etu- ja takareisilaitteet sekä pakaralaitteet läydät salin alakerroksesta. Mailtä löytyy myös kyseisen valmistajan tehokas ja helppokäyttöinen porraskone täydentämään monipuolista pakara – ja jalkatreeniä.


Kraftwerk

Kraftwerk on kotimainen laitevalmistaja, joka on erikoistunut laadukkaiden ja kestävien peruslaitteiden valmistukseen, jotka täyttävät vaativimmankin harjoittelijan tarpeet.

Kuntosaliltamme löytyy kyseisen valmistajan penkki, vinopenkki, ylätalja, alatalja ja rack-teline sekä vatsapenkki.