Kuntosalipalvelut

Fitclubin kuntosalilaitteet ovat tarkkaan valikoituja laatuyksilöitä maailman parhailta laitevalmistajilta. Kaikkia päälaitteita on valittu salillemme kaksin kappalein kahdelta eri valmistajalta, tavoitteenamme monipuolisuuden kautta tarjota kaikille soveltuvat laitteet.

Laitesijoittelu on luotu treenaamisen helppoutta silmällä pitäen, jonka vuoksi mm. treenialueemme ovat tarkasti rajattuna eri kerroksiin; alimmasta kerroksesta löytyy selkä- ja jalkalaitteet, keskimmäisestä kerroksesta rinta-, olkapää- ja käsilaitteet sekä ylimmästä kerroksesta kaikki cardiolaitteet sekä verryttely-/lämmittelytila.

Käsipainoja meillä on yhdestä kilosta kuuteenkymmeneen kiloon saakka (1-10 kg painot kilon välein sekä 12,5-60 kg painot 2,5 kilon välein).


Valmistajat


Hammer Strength

Figure Fitclub on Keski- ja Pohjois-Suomen ainut virallinen Hammer Strength training center. Hammer Strength-laitteet sopivat niin huippu-urheilijoille kuin harrastelijoillekin. Jokainen Hammerin laitteita käyttävä hyötyy niiden erinomaisesta biomekaanisesta designista. Maailman parhaaksi valitut hihnavetoiset pakkalaitteet on valmistettu myös naispuolisia käyttäjiä silmällä pitäen, sillä ne ovat helppokäyttöisiä ja tehokkaita tasaisen vastuksen ansiosta. Laitteet löytyvät sekä pakkalaitteina että levypainokuormitteisina.

Laitevalikoimastamme löytyy seuraavat Hammer Strengthin laitteet:

1. jalkalaitteet: jalkaprässi, V squat/pystykyykky, Smith-laite ja vyökyykky

2. selkälaitteet: etu-, leveä- ja yläsoutu pakkalaitteena sekä ala-, leveä- ja etusoutu levypaino kuormitteisena

3. rinta- olkapäälaitteet: tasa-,  alaviisto-, yläviisto- ja pystypunnerrus pakkalaitteena sekä tasa-. leveä alaviisto-, super- ja pystypunnerrus ja pullover levypaino kuormitteisena, 

4. käsilaitteet: hauis- ja ojentajapenkki pakkalaitteina sekä dippilaite levypainollisena

5. vatsapenkki pakkalaitteena


Precor

Precorin Icaria sarja on suunniteltu vaativaan kuntosaliharjoitteluun. Laitteet on ominaisuuksiltaan laadukkaita ja kestäviä.

Salillamme on Precorin laitesarjaa;

1. jalkalaitteet; hack-kyykky, jalkaprässi, reisiojennus, reisikoukistus maaten ja istuen, pakarakone sekä pohjekone istuen

2. selkälaitteet; ala- ja ylätalja sekä tuettu kulmasoutu

3. rinta- ja olkapäälaitteet; smith-laite 2 kpl, kahden puolen talja, peck deck 2 kpl

4. käsilaitteet; Scott-penkki

5. vatsa- ja alaselkäpenkki

6. Cardiolaitteet; kuntopyörät, juoksumatot, crosstrainerit ja porraskone


Star Trac

Star Tracin kuntosalilaitesarja tarjoaa erinomaisen toiminnallisuuden sekä korostaa erityisesti laitteiden käytön turvallisuutta ja eristävyyttä harjoittelussa.

Löydät saliltamme seuraavat Star Tracin laitteet:

1. jalkalaitteet; hack-kyykky, reisojennus, reisikoukistus maaten,- istuen- ja seisten, pakarakone sekä pystypohjekone

2. rista- ja olkapäälaitteet; kahdenpuolen talja ja kulmatalja

3. käsilaitteet; kaksipuolinen scott-penkki


Kraftwerk

Kraftwerk on kotimainen laitevalmistaja, joka on erikoistunut laadukkaiden ja kestävien peruslaitteiden valmistukseen, jotka täyttävät vaativimmankin harjoittelijan tarpeet.

Kuntosaliltamme löytyy kyseisen valmistajan penkki 2 kpl, vinopenkki, ylätalja, alatalja ja rack-teline 2 kpl sekä vatsapenkki.

---------------------------------------------------------------------------------

Hoist, Teca, Goljat ja Booty Builder

Salimme laitevalikoiman töydentää:

1. Hoistin hauis- ja ojentajapenkit

2. Tecan olkapäävipuvarsikone

3. Goljatin kisapenkki ja monitoimi räkki

4. Booty Builderin pakarakone