Ryhmäliikunta

Ryhmäliikuntalukujärjestyksemme uusiutuu kausittain ja tarjoaa tällä hetkellä seitsemän erilaista Les Mills –lajia: BODYPUMP®, BODYATTACK®, BODYBALANCE™, BODYCOMBAT®, GRIT cardio, GRIT strength sekä SH'BAM®. Lisäksi meiltä löytyy muita ryhmäliikuntatunteja, kuten Tabata, NikeTrainingClub ja rullaus. Tuntimäärää sekä tarjontaa lisätään tarpeen tullen.

Lajien esittelyt


BODYATTACK®

BodyattackBODYATTACK® on aerobista kuntoa kohottava treeni, joka parantaa myös voimaa ja kestävyyttä. Tunti koostuu tehokkaista intervalleista, jossa vuorottelevat kuntoa kohottavat liikkeet sekä toiminnalliset voimaa ja vartalon hallintaa kehittävät liikkeet. Treenin dynaamisuus ja energinen musiikki kannustavat jokaisen saavuttamaan omat treenitavoitteensa.

Sopii kaikille, jotka haluavat:

 • tulla vahvemmiksi
 • kohottaa kuntoa
 • kuluttaa energiaa
 • kehittää räjähtävyyttä ja kestävyyttä

BODYBALANCE™

BodybalanceBODYBALANCE® on lempeä yhdistelmä joogaa, tai chi:ta ja pilatesta, joka parantaa keskittymiskykyä ja rauhoittaa mieltä. Keskittyminen, hengitys ja miellyttävä musiikki rytmittävät liikesarjoja, jotka kehittävät toiminnallista voimaa, tasapainoa ja liikkuvuutta. Yhdistelmä eri tekniikoita ja liikkeitä tekee tunnista fyysisen treenin luoden samalla sisäista? rauhaa ja harmoniaa.

Sopii kaikille, jotka haluavat:

 • kehittää toiminnallista voimaa
 • parantaa liikkuvuutta
 • rauhoittua ja rentoutua

BODYCOMBAT®

BodycombatBODYCOMBAT® on voimaa ja energiaa huokuva tunti! Itsepuolustuslajien, kuten karaten, taekwandon, capoeiran, nyrkkeilyn ja muay thain tekniikat haastavat kuntoa kokonaisvaltaisesti. Tunnin musiikki, liikeyhdistelmät ja ryhmähenki luovat vaikuttavia mielikuvia ja tunnelmaa – liikkeisiin eläytyy kuin olisi hetken aikaa toimintaelokuvien sankari.

Sopii kaikille, jotka haluavat:

 • parantaa kuntoa
 • kuluttaa energiaa
 • oppia itsepuolustuslajien tekniikoita
 • päästää sisäisen taistelijansa irti

BODYPUMP®

BodypumpBODYPUMP® on musiikin tahtiin tehtävä haastava lihaskuntotreeni. Tunnin aikana treenataan kaikki kehon suurimmat lihakset levytangon ja levypainojen avulla. Jokainen valitsee käyttämänsä painot itse oman kunnon ja tavoitteiden perusteella.

Sopii kaikille, jotka haluavat:

 • lisätä voimaa
 • tehdä toiminnallisia lihaskuntoliikkeitä
 • kuluttaa energiaa

GRIT™ plyo

30 minuuttia kestävä ( high intense interval training ). GRIT™ PLYO sisältää liikkeitä, jotka kehittävät ponnistusvoimaa, kimmoisuutta, ketteryyttä. Niissä käytetään apuvälineinä step-lautaa ja joskus myös levypainoa tehojen ja kuorman lisäämiseksi. Mukaansatempaava musiikki saa sinut varmasti ylittämään itsesi. GRIT™ PLYO kehittää räjähtävää voimaa ja tekee sinusta vahvemman ja nopeamman. Tunti on siitä erikoinen, että siellä treenataan omaan tahtiin (ei musiikin rytmiin). Sinun ei tarvitse opetella vaikeita koreografioita ja saat mahdollisuuden treenata oman kuntotasosi mukaisesti.

Sopii kaikille, jotka haluavat:

 • nostaa kuntonsa uudelle tasolle
 • maksimoida kalorien polton treenin aikana
 • nopeita ja näkyviä tuloksia

GRIT™ strength

GRIT™ STRENGTH on 30 min kestävä HIIT-treeni ( high intense interval training ). Se on suunniteltu kehittämään tehokkaasti koko vartalon voimaa ja kestävyyttä. Tunnilla käytetään levytankoa, levypainoja ja steppilautaa maksimoimaan treenin tulokset. Musiikki ja liikkeet luovat edellytykset tehokkaalle treenille, joka parantaa hapenottokykyä, voimaa ja kestävyyttä. GRIT STRENGTH kasvattaa suorituskykyä nopeasti.

Sopii kaikille, jotka haluavat:

 • nostaa kuntonsa uudelle tasolle
 • lisämotivaatiota fyysisten rajojensa rikkomiseen
 • treenata erittäin intensiivisesti
 • erityisesti reisille, pakaroille ja keskivartalolle

SH'BAM®

Sh'bamYksinkertaisia ja hauskoja tanssiaskeleita sisältävä SH’BAM® on täydellinen tapa kohottaa kuntoa ja tuntea itsensä hetken tanssilattian tähdeksi. Tunnilla soi sopiva yhdistelmä uusimpia listaykkösiä ja klubihittejä, tunnettuja klassikkoja ja latinorytmejä. SH’BAM® on mukaansatempaavaa ja hauskaa treeniä ryhmässä!

Sopii kaikille, jotka haluavat:

 • kohottaa kuntoa
 • kuluttaa energiaa
 • irrotella tanssilattialla
 • treenata hyvässä ryhmähengessä

LesMills BODYSTEP™

BODYSTEP™ on energisoiva step-harjoitus, joka polttaa paljon kaloreita, kohottaa kuntoa, parantaa koordinaatiota, kasvattaa sydämen ja keuhkojen kapasiteettia ja joka saa sinut tuntemaan olevasi elossa. Ja kuten kaikki LES MILLS™ ohjelmat, myös BODYSTEP™ vaihtuu kolmen kuukauden välein uuteen musiikkiin ja koreografiaan.

Sopii kaikille, jotka haluavat:

 •  polttaa runsaasti kaloreita
 •  parantaa koordinaatiota
 •  parantaa luiden terveyttä ja tiheyttä

 


Rullaus

Rullaus- kehoa huoltava tunti. Tavoitteena on kehonpainoa ja Foam Rolleria hyväksikäyttäen saadaan lihakseen kohdistettua jännitys lihaksen rentoutamiseksi. Putkirullan käyttö venyttää lihaskalvoja, lisää liikkuvuutta sekä lievittää tehokkaasti kehon kiputiloja. Kesto 45min.

Lihaskalvojen venytys vähentää jännitystä, parantaa lihasten nestekiertoa,edistää lihaksiin kertyneiden kuona-aineiden poistumista, sekä ennenkaikkea auttaa palauttamaan.


Syvävenyttely&Rentoutus/Venyttely

Venyttely tärkeä osa lihashuoltoa. Venyttelyllä pyritään lisäämään lihaksiston kimmoisuutta, notkeutta ja nivelten liikkuvuutta, sekä vähentämään lihaskireyksiä.

Syvävenyttelyssä tehdään pitkiä venytyksiä (n.1,5-2min/venytys), ja tunnin lopuksi on (n.15-10min rentoutumisosuus.


Power-ABS

On 30min kestävä ja tehokas keskivartalon tehotreeni! Tunnilla vahvistetaan monipuolisesti keskivartaloa ja kehon hallintaa. Ei sisällä askellusta.


Kuntopiiri45

Kuntopiiri on supertehokasta kiertoharjoittelu. Tunnilla käytetään levypainoja, käsipainoja ja omankehon painoa. Kuntopiiri kehittää samanaikaisesti sekä lihaskuntoa että kestävyyttä, aktivoiden koko vartalon lihaksistoa. Tunti sopii kaikille. Kesto 45min.


 

VPR = vatsa-peppu-reisi jumppa

VPR on tehokasta täsmäjumppaa pakara-, reisi ja vatsalihaksille. Helpon alkulämmittelyn jälkeen keskitytään ainoastaan näiden alueiden trimmaukseen. Vastuksena oma vartalonpaino ja/tai levypainot. Tunti sopii kaikille, myös vasta-alkajille.


Jooga 

Tällä tunnilla pääset huoltamaan kokonaisvaltaisesti sekä kehoasi että mieltäsi ja jossa perehdytään joogan saloihin. Tunnilla tehdään joogalle ominaisia asentoja/liikkeitä/tasapaino-harjoituksia hengityksen rytmin mukaisesti. Tunti kehittää kehon voima-, tasapaino sekä liikkuvuus- ominaisuuksia. Ohjaus osittain suomeksi/englanniksi.


 

Upperbody30

On 30min kestävä ylävartalon tehotreeni! Tunnilla vahvistetaan monipuolisesti ylävartalon lihaksia (selkää, rintaa, hauiksia ja ojentajia) käsipainoja, steppilautaa ja levypainoja käyttämällä. Helppo tehokas ja se sopii kaikille!


 

Shape

On helppo ja tehokas, koko vartaloa muokkaava treeni! Tunnin ideana on rakentaa rasvatonta lihasmassaa ja polttaa rasvaa samaan aikaan. Tunti sopii kaikille: naisille, miehille, vasta aloittaneille kuin myös konkareille. Tunnin tasoa voit itse säädellä laudantasoa nostamalla/laskemalla ja punttikoon valinnalla. Tunti on hypytön ja siten nivelille ystävällinen.